Wij doen het voor U

Wij hebben op basis van het bestaand oud plan en in overleg met de eigenaar de woning volledig hertekend in 3D, op deze manier heeft de eigenaar een perfect beeld hoe zijn woning na de renovatiewerken er uit zal zien !

Wij meten de woning op, tekenen dit volledig uit op schaal en tekenen het evacuatieplan uit, verder kunnen we zorgen voor de nodige materiaal om in regel te zijn met de wetgeving inzake brand, brandblussers, pictogrammen, montage brandmelders, Co2 melders, rookmelders, branddekens enz.

Hier zijn we bezig een bestaande koer aan het over bouwen om zo een mooie keukenruimte te realiseren.

Plaatsing van een poort en brievenbus, nu kunnen huurders met kinderen en huisdieren met een gerust geweten in de mooie tuin vertoeven

vanaf 01/01/2020 is het een verplichting om elke woning te voorzien van minimaal 1 rookmelder per verdiep! wij plaatsen combi rookmelders van FireAngel, deze melders zijn voorzien van een optische rookmelder en een thermische detectie van langzaam smeulend vuur. Door een constante temperatuurcontrole kan de melder aanzienlijk sneller detecteren. De...

Koksijde: in deze ruimte hebben we een aantal kasten voorzien van een meubelslot, 1 kast beschikbaar voor de eigenaar samen met ons als vakantiebeheerder en een aantal kasten enkel toegankelijk voor de eigenaar om hun privé spullen op te bergen tijdens verhuur van de woning.