Westkust Vakantieservice is professioneel niet meer actief en onze servicediensten worden vanaf 01/01/2022 verder aangeboden door www.seaside-services.be zij helpen je graag verder.

Formule Check-in Service                                                     

Ontvangst klanten, sleutel overhandigen, rondleiding woning, uitleg verwarming en andere toestellen, opname waterstand - elektriciteit en gastellers, Telefonisch beschikbaar voor de huurder indien vragen of problemen 24/7 standby. bij ons geen vaste aankomstdagen.

Formule Check-out Service                                                  

Eindcontrole woning samen met huurder bij vertrek, terugname sleutels, uitzetten koelkasten en afsluiten ramen en deuren, verwarming reduceren en extra zaken volgens afspraak. bij ons geen vaste vertrekdagen.

Sleutel Service 

Uw sleutels veilig in goede handen ? Wij kunnen toegang verlenen aan leveranciers en dienstverleners op uw verzoek, ook hier zijn wij een aanspreekpunt tijdens eventuele werkzaamheden. kort verslag na elke interventie.

Controle Service & Sleutel Service                               

Altijd iemand in de buurt van uw kostbaar buitenverblijf die alles in gaten houdt. Maandelijks bezoek volgens afspraak voor een inspectieronde in en rondom het huis, controle op inbraakpogingen, nazicht dat alles netjes is afgesloten, ventileren van de woning te vocht en andere ongemakken, even doorspoelen van toiletten en lavabo's om reuk en ziektekiemen te voorkomen, nazicht verwarming en andere technieken, wij bezorgen een rapport met eventueel advies, Zorgenvrij verhuren goed idee toch

Extra inspectie na onweer, storm en zware regenval vooral de werking elektriciteit enz., kort verslag na elk bezoek.